Menü Bezárás

Hirdetmény

A veszélyhelyzet kihirdetéséről szóló 478/2020. (XI. 3.) Kormányrendelettel elrendelt veszélyhelyzetre tekintettel, Kisbajom község Polgármesterével közösen, és egyetértésben Kisbajom községben élő lakosság, mint a Közös Hivatal Kisbajomi Kirendeltségének ügyfelei és a Kisbajomi Kirendeltségen dolgozó köztisztviselők egészségének megóvása érdekében 2020. november 11. napjától (szerdától) visszavonásig a Kutasi Közös Önkormányzati Hivatal Kisbajomi Kirendeltségén  7542 Kisbajom, Kossuth utca 111. szám alatt  ideiglenesen korlátozzuk a személyes ügyfélfogadást, és ezzel a személyes ügyintézés lehetőségét.

Tájékoztatunk mindenkit, hogy az ügyfélfogadás korlátozásának idején ügyeiket az alábbi módon intézhetik a hivatal Kisbajomi Kirendeltségén:

1.  e-mailben – kisbajom@somogy.hu ; 

2.  elektronikus ügyintézéssel az alábbi linken kitölthető űrlapok igénybevételével, vagy ügyfélkapu használatával E-papíron, https://ohp-20.asp.lgov.hu/nyitolap / Kisbajom község kiválasztása /

3. Telefonon előzetesen megbeszélt ügyben a kirendeltség előterében elhelyezett, kirakott papír alapú NYOMTATVÁNYOK kitöltésével majd a kitöltött Nyomtatvány és esetleges mellékleteinek az ott elhelyezett külön „Postaláda” feliratú dobozba való behelyezésével;

4. A kizárólag személyesen intézhető ügyekben, előzetes telefonos egyeztetés alapján – pl. egyes anyakönyvi ügyek – személyesen is a Kutasi Közös Önkormányzati Hivatalnál 7541 Kutas, Petőfi utca 70. szám alatt!

5. Rendkívüli élethelyzetben, kizárólag előzetes telefonos egyeztetés alapján személyesen is állunk rendelkezésre !

A személyes ügyintézés során az ügyintézővel való személyes kontaktus nem megengedett, kötelező a legalább másfél méter betartása és a maszk használata !

Elérhetőségeink:

e-mail: – kisbajom@somogy.hu

Telefonos elérhetőségünk: 82/385-473

Elektronikus ügyintézés esetében Kisbajom községnél az önkormányzat rövid neve: KISB7542, KRID azonosítója: 350103166. A Közös Hivatal elektronikus azonosító adatai fent a fejlécben találhatóak. 

MEGÉRTÉSÜKET ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET EZÚTON IS KÖSZÖNJÜK!

Kisbajom, 2020.november 9. 

                                                                                                Pintér Csilla Judit

                                                                                                            jegyző